Monday, September 30, 2013

Detik demi detik masa berlalu

Assalamualaikum dan salam sejahtera


daa lama rasanya tak update langsung , bukan menghilang tapi memang tade apa yang nak di tulis.
pagi tadi first paper untuk aku final exam, alhamdulillah dapat jugak jawab walaupun ada yang tak ingat -.-
and masa dalam dewan exam rasa bertuah sebab dapat bersebelahan dengan orang yang muka boleh tahan hansome i think budak bi rasanya ahahaha *gatal tak hingat*. kalau boleh bawak masuk fon daa lama snap picture dea senyap2 :D. Bila nak jawab exam time ada idea pulak memang tak dapat laa i nak senyum2 sambil pandang sebelah soryy yee orang sebelah kite kalau ada idea jee nak jawab exam mmg pandang sebelah buat muka seposen jee -.-'
anyway sekarang daa sem last and final exam nyh jugak last omoooo macam tak percaya daa 2 tahun setengah dekat sini :D November ni daa start practikal dekat sime darby as a teacher -.-' macam mana nak layan budak pun tak taw laa
gud luck classmatte for this exam ! LAST EXAM OKEHHH !! ^^

Assalamualaikum :D




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

No comments: