Sunday, July 28, 2013

REVIEW BOOK : PELINDUNG CINTA

Assalamualaikum salam sejahtera :)

okee pelindung cinta daa keluar dekat pasaran ! yeahh ! :D
akhirnya dapat jugak baca sampai full ceritanya selama nyh dekat blog jee kannn
akhirnya daa dapat pegang pun ! ^^
thumbs up untuk pelindung cinta ! and good job writer anda sudah buat yang terbaik. tak sabar nak tunggu love riddles pulak :D kalau ada rezeki nak jugak pegang for real hehehe

sinopsis Pelindung Cinta


Hanya kerana sebuah amanah, Radwa terpaksa menjadi seorang pelindung. Bukan pelindung kepada seorang jutawan atau kaum kerabat, tetapi hanya pelindung kepada abang kawan baiknya, Raed Daniyal.
Pertemuan pertama antara mereka mendebarkan Radwa, tapi tidak pada Raed. Dia benci! Benci dengan kehadiran gadis itu. Bukan benci kerana terasa diganggu tetapi benci kerana kehadiran gadis itu membuka kembali luka lama.

“Saya... Saya...”
“Saya apa?!”
“Saya suka awak, Raed. Sebab tu saya buat macam tu.”
“Oh, jadi nak tackle akulah ni?

Kecewa dengan reaksi lelaki itu, Radwa mula menjalankan misi lain. Misi mengubati kembali luka Raed! Malangnya dari misi memujuk, terpaksa pula menjadi... Misi memikat Raed!
Dapatkan Radwa mempertahankan hubungan mereka dan sebuah amanah? Berjayakah mereka menjadi pelindung cinta antara mereka?




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

2 comments:

misztyra9@ said...

wahh.. 1st review ni. hehe.. mcm mana PC ok x? ada menangis baca? hehe <3

| lady | said...

hehehe tak sampai tahap nangis lagi , tp oke thumbs up! :D