Friday, January 18, 2013

first time


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
semalam hari yang sangat penat dan letih
disebabkan salah seorang housemate aku kene "something"
lebih kurang pukul 12 lebih macam tuh
first time aku pegang orang yang "kene" dalam keadaan yang macam tuh
aku harap aku kuat jee semalam .
selalunya aku tengok dari jauh jee kalau orang "kene" macam tuh
last pun time asrama dulu, tuh pun aku tak tgk just dengar jee
sepanjang duduk rumah sewa daa dekat 2 bulan nyh
alhamdulillah tade apa2 lagi laa
tapi just semalam je housemate aku boleh terkene mcm tuh
aku n roommate yang duduk dekat bawah nyh mmg tak taw ape2 laa
tau2 jee budak atas daa panggil ktorg suruh naik atas utk tlg
harap sangat lepas nyh daa tade apa2
okee laa itu sahaja
assalamualaikum :)



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, January 17, 2013

i say 1,2,3,4


Assalamualaikum salam sejahtera :D
hari yang rilex2 tapi bile sabtu ahad jee busy tahap ape daa
sem nyh dengan rasminya aku ambil subjek music dan terrrrlammmmpauuuuu banyakkkk sangaatttt present yang menyebabkan aku and group kene mengubah lirik utk dipresentkann.
tiap2 minggu ade present sampai daa stress sebab tak tau nak menari step ape lg *sigh*
isnin minggu depan last present pasal lagu2 nyh . nak tau tema ape group aku ?? lagu 80 an beb
hohoho jenuh den nak pikir lagu ape -.-"
bulan 2 nanti ktorg jadi pelakon pulak sebabny present drama pulakkkk :D
i say 1 and 2 and 3 4 ouhh oke tertiba menyanyi lagu LEE HAYI pulakk atau dikenali LEE HI
aku nak jugak panggil LEE HA YI sebab aku tgk dea dlm kpop star so daa terbiasa :D
sekarang aku daa suka dengar lagu LEE HA YI nyh . adoyyy ! dulu waktu dea keluar tanak tergedik2 suka skrg baru nak minat -.-'' daa laa semalam dekat red carpet GDA LEE HA YI berjalan dengan abang naga
(G DRAGON) hehehe comel jee dua2 .
oke laa daa malas daa nak menaip benda merapu2 nyh
chow dulu Assalamualaikum >.<


LIRIK LEE HI ENG SUB *malas nak letak mv dea*



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, January 12, 2013

KESABARAN TERUJI !!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera


Ya Allah !! terasa sakit sangat !!
Penat laa macam nyh setiap sem benda yang sama jugak jadi grrrrr
malas daa aku nak pikir benda tuh baik aku buat assignment lain . sambil dok dengar selawat pun hati aku dok terasa sakittt lagi . haisssshhhh
dengan tension assignment yang nak perlu disimpulkan sampai 40 page . STRESSSSSSSSSS !! buat pertama kalinya sem nyh aku ada 16 assignment sekali dengan present yang memang tiap2 minggu ade -.-" 
present tuh memang laa daa lali daa sebab tiap2 sem mmg banyak present , tapi every week weyh penat laaa . kalau selang 2 minggu tape laa jugak. 
sem depan lagi bertambah banyak dengan final projek nyh .. adoyyy

oke laa malas daa nak membebel banyak2
penat , capek daa gue nyh

Assalamualaikum


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, January 11, 2013

Bila budak early chilhood jadi budak music xD

Assalamualaikum dan salah sejahtera :)
sem nyh aku dan budak kelas jadi budak music pulak . hehehe
biasa laa music dalam pendidikan awal kanak-kanak ^^
semangat menari laaa , semangat menyanyi laa .
last week group aku present kain pelikat versi sendiri menjadi negeri kita :D
and 1 lagi present lagu tradisional caya laaa ! group aku ambik hati karma :D
yang paling semangat menari tradisional laa :D
sebab budak group aku ade yg dr sarawak so dorg menari tarian budaya dorg . canteeekkkk gilerrrr !! 
next week menari lagu inggeris  kanak-kanak dan antarabangsa .
next week mmg bergegar pulak laa sebab byk group ambik lagu hindustan utk antarabangsa , termasuk laa group aku jugakkkk :)
oke laa that all from me xoxo
assalamualaikum :)


Thanx yaww .. luve u :D xoxo