Thursday, August 16, 2012

Aidilfitri :)



salam aidilfitri

selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin
saya mohon maaf sekiranya ada salah dan silap kepada kamu-kamu sepanjang kite-kite kenal :)
sekiranya saya daa buat kamu-kamu terasa atau ambil hati
saya mohon maaf banyak-banyak
selamat pulang ke kampung kawan-kawan 
take care and be save :D
i don't have anything to give but my doa always be with my friends
again take care and be save :)

love , aina fartikha :)


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, August 2, 2012

daa adat bile daa siap kelas batal =.=''



assalamualaikum salam sejahtera :)
sabar jelaa kann bile bangun jee pagi 
semangat nak pergi kelas 
alih2 lecture post kt fb kelas batal =.=''
okee foineeeee . kenapa laa lecture neyh mesti post pasal kelas batal neyh time pagi2 pukul 1.30am lak tuh .
haishhh pasal pe laa yang aku nyh gatai sangat tido awal.
sabar jelaaa . selamat bulan puase nyh . haishhh 






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, August 1, 2012

tak tido :(



assalamualaikum salam sejahtera :)
hari nyh aku langsung tak tido dari semalam .
sekarang nak dekat pukul 7 am and kelas aku pukul 8 am
perghhh hebattt ! 
disebabkan nak siapkan presentation origami punye pasal
langsung tak tido . tuh laa buat lagi kerja last minit :(
selamat assignment group kalau individu aku tak taw laaa
siap assignment tadi pukul 4 . layan family outing sambil sahur
sampai laa sekarang . adoyy nazak laa aku dalam kalas nanti !
kalau balek kelas terus tido tape . neyh nak pergi
bengkel pulak nak repair kereta . adoyyy !
oke laa malas daa nak cakap banyak2
nak mandi pergi kelas . hehehehe :D
dadaaaa :))
assalamualaikum .




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

fahrenheit 88 bukit bintang :)

assalamualaikum salam sejahtera :)
27hb ary tuh aku teman my roommate pergi beli tiket concert Alive Galaxy BigBang dekat fahrenheit bukit bintang.
tak pernah hayat aku pegi tengok orang beli tiket concert kpop
first time tuh :D 
betapa ramainya orang jangan cakap laa kannn
ada yang beratur dari pukul 2 petang 26hb lg . lagi gilerrr
semangat vip betul . hehehe :DD
counter tiket bukak pukul 10.30 am pukul 11 daa byk tiket sold out
gilerr betul
malas daa nak cite banyak nak upload gambar jee :)



ramaikannn orang beratur beli tikettt :)


wlaupun ramai tapi majoriti nye chinese laa :)


tiket yang dibeli . my roommate tak beratur sebab daa ade org tolong belikann so dea dtg just ambil jee . senang gilerrr.
tapi my roommate nak beli vip seat . tp daa sold out dlm mase tak smpai setengah jam . just dapat cat 3 rockpit jee .


hehe nak jugak gambar dengan tikett :DD

okeh laa malas daa nak taip banyak2 letih puase
ahahaha :DD
dadaaa assalamualaikum :)








Thanx yaww .. luve u :D xoxo