Monday, June 11, 2012

cuti sem bakal berakhir :D


assalamualaikum :))
oke hari neyh dengan rasminya nak dekat sebulan lebih tak update
last dulu pun pasal result jee :)
dengan rasminya cuti daa nak habis !! YEAH !!
mau ny tak seronok nak habis cuti ! aku cuti sem nak dekat 3 bulan 
taw tak ! rinduuuu dekat member2 upsi :D
macam gambar bigbang kat atas tuh YEAH !!
AHAHAHA daaa laaa bigbang nak datang Malaysia 27hb 10
dengan rasminya aku nak cakap aku tak pegi :(
yelaaa daaa laaa datang time raya haji
even raya ke 2 still aku tak dapat pegi taw ! :( 
SEDIHHHH !
AHAHAHA it's oke laaa , kalau bukan raya haji pun mybe aku still tak pegi
jugakkk ! gilerr nak habiskann duit  pegi concert jee
 tapi kalau parents bagi memang aku on ! AHAHAHA
okehhh laaa setakat tuh jelaaa aku nak taip tade benda daaa nak cakap sebenarnya
AHAHA
assalamualaikum :)


p/s : saya sokong SPAIN ! sekarang tengah main kannn :D mentangmentang sekarang euro
chaw dulu ^^



Thanx yaww .. luve u :D xoxo