Tuesday, March 27, 2012

KATA-KATA :)


Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
sekarang sudah bermula cuti sem yang panjang......
aku pun daa tak taw nak buat apa daa kat rumah 
sekarang neyh . 
bile cuti cuti neyh teringat kat sorang kawan kt upsi
name dea syera . :)
syera neyh daa macam adek antara aku 
and izuni ( kawan kt upsi )
ade ke dea cakap mase sekolah dulu aku gemuk !
setahu aku , berat badan masa sekolah
dengan sekarang lebih kurang jee
aku pun tak paham mane yang gemuk .
dea kate 'akak knp pipi kau gemuk akak?'
#sambil gelak kuat2
hampeh betol adek aku sorang nyh !
lepas tuh dea cakap 
'akak knp kau dulu macam nerd jee
kalau tengok sekarang macam tak percaya daa '
haishhh sabar jelaa ngan dea nyh
sejak bila pulak aku neyh nerd ? tuh lagi tak boleh blah.
kalau nerd tade laa kena denda segala bagai time
duduk hostel dulu kannn . ahahahaha
dea cakap aku sekarang jauh beza dengan dulu
dea kata muka aku dulu ngn sekarang daa lain.
apa yang lain aku pun tak taw.
apa-apa jela , yang pasti
cuti-cuti neyh bakal rindu syera and izuni banyak2 :D
and tak lupa jugak rinduuuu gilerrr kt roomate aku
tuh pun daa macam adek aku jugak . :)
sem depan aliah ( my roomate ) daa tak duduk
kolej , so mmg tak jumpe laa nnt
sebab lain cos. :D
okeh laa sampai sini saja 
안녕 
assalamualaikum :)

p/s : salam takziah kepada family ex-schoolmate aku nurul hidayati
yang telah kembali ke ramatullah . semoga roh beliau ditempatkan di orang-orang yang beriman . al-fatihah .





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, March 17, 2012

MINGGU EXAM =_=

assalamualaikum and salam sejahtera :))
yeaa minggu neyh adalah minggu exam dan
 minggu terakhir untuk exam.


nampak tak nota pengesanan dan keperluan khas
and buku keusahawanan dan pengurusan.
tak ke pelik budak pendidikan awal kanak-kanak
stdy keusahawanan . grrrrr =_=
otak tak boleyh masuk . daa elok2 stdy subjek 
kanak-kanak keperluan khas
kene stdy keusahawanan jugak !
stresss !
subjek tuh macam langit dengan bumi . ahahahaha


yang tuh meja roomate saya :))
bersepah .
well untunglaa dok stdy smbil on lappy
album bigbang tuh sila abaikan !
nyh semua hasil
#tangkapgambarsenyap2 :))


nyh kolej sebelah . tangkap dari tingkap bilik
macam nyh kolej saya duduk :)



kalau daa boring tuh , haruslaaa
dok play lagu bigbang kannnn :))
yang tengah play tuh lagu lama :)
screen daa gambar DAESUNG daa .
okeh laaa setakat tuh jee
minggu blek rumah nnt bru boleyh
update lagi . 
assalamualaikum :))





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, March 9, 2012

BERAKHIR UNTUK SEM 2


Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
yeah ! akhir nya aku seminggu  nyh daa free dari
assignment, projek, proposal, buat model tadika
dan lawatan projek segala bagai .
daa free dari projek yang memeningkan kepala
AHAHAHA #gelakhepy.
isnin nyh bersamaan dengan 12hb final daa start 
lepas tuh 2 bulan lebih cuti..
haishhh mereput laa aku kat rumah tuh 
langsung tak best cuti sem nyh !
daa laa tengah frust sem khas tak jadi !
huh ! beri HARAPAN PALSU !
HIDUP2 !
oppssss ! tak boleh kutuk lebih2
nanti macam2 jadi 
AHAHAHAHA :D
#justkidding
neway gudluck untuk semua kawan2 yang
bakal amek final dan 
kawan2 yang daa nak abis dip nnt :)
itu sahaja 
assalamualaikum




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, March 1, 2012

NO TITLE


FRUST !
SEDIH !
NAK MENANGIS !
TENSION !
okie bye !



Thanx yaww .. luve u :D xoxo