Thursday, December 6, 2012

Book Review : The Wedding Breaker - Evelyn Rose

Assalamualaikum Salam Sejahtera :)

Novel TWB ini adalah karya pertama Evelyn Rose . Walaupun ini adalah karya pertama, novel dea tak payah cakap laa . Asal aku pergi bookstore jee "sory dik novel tuh daa habis stok 10 buah jee yang sampai semalam" pfffff sabar jelaaaa -.-' . Ada yang order online pun tak dapat jugak sebab kehabisan stok. Rasanya minggu nyh daa ada dekat bookstore, confirm tade yg habis rasenya sebab minggu lepas jee byk bookstore yg tade sebab baru sampai :)



SINOPSIS

“Saya memohon maaf kerana mengganggu majlis kalian. Tetapi sebelum Tengku Juwita bernikah dengan Tengku Adam, dia wajar mengetahui siapa bakal suaminya yang sebenar...” - Ariana Rose

Ariana Rose. Kehadirannya menyebabkan majlis pernikahan itu terbatal. Disebabkan gadis itu jugalah, reputasi dan status diri bekas pengantin lelaki itu menjunam jatuh di mata masyarakat. Siapa sebenarnya dia? Apa tujuannya dan siapa yang menghantarnya untuk merosakkan majlis pernikahan itu? Tak kira, dia akan menyiasatnya juga!

Akhirnya Ariana Rose terpaksa akur dengan balasan yang perlu diterimanya akibat perbuatannya itu. Semenjak bertemu dengan lelaki itu, banyak peristiwa yang tak terjangka berlaku dalam hidupnya.


“What’s so funny?”

“Talking to me?”

“Nah… just talking to the lizard. See… there… we were talking just now. I know you won’t be able to understand the lizard’s language.”

Tapi kenapa setelah berlari sejauh ini, lelaki itu masih ditemuinya? Setelah dia berusaha melupakan semua kenangan itu, kenapa lelaki itu kembali meruntuhkan azam dan semangatnya? Kenapa mesti ada nama itu dalam kamus hidupnya?!

“I’m gonna miss you… I’d rather stay by your side. Always.”

“Sayang kat abang rupa-rupanya ya?”

“Mestilah, you are my bubbly boo and a naughty one too.”

Selama ini sudah banyak perempuan yang lebih cantik daripada dia hadir dalam hidup Tengku Adam Kamil. Tapi kenapa gadis itu juga yang melekat dalam hati dan ingatannya? Adakah itu petanda yang dia memang ditakdirkan untuk dirinya?

“Satu aje kesalahan awak, Ariana... Awak dah curi hati saya.” – Tengku Adam Kamil


Kawan-kawan aku cakap pun novel nyh best bg aku pun best, kalau tak best tadelaa deret 3 hari aku pegi cari dekat bookstore kannnn :D
oke laaa itu sahaja setakat ini  Assalamualaikum 












Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, November 28, 2012

no title

assalamualaikum and salam sejahtera :)
lama sangat tak update kan, sebenarnya rasa malas sudah nak update segala kat dalam nyh .
sekarang aku daa tak duduk kolej daa, selamat duduk umah sewa pulak . okeh 1st time merasa duduk rumah sendiri
yang penatnya bile mula2 sem neyh kelas tak banyak sangat so banyak yang kelas batal . penat jugak nak ulang alik dari rumah ke kampus selamat bukan aku yang drive. :D
22hb 11 baru neyh, daa selamat menonton twilight breaking dawn part II ! dekat Aeon rawang :) oke terbaik laa cerita dea . finally daa tamat cerita twilight tuh . waaaa lepas neyh daa tade jacob , edward and bella :'( 
*okeh over* (-.-'')
okeh laaa malas daa nak cerita panjang-panjang bukan menarik pun dada nnt jumpe lagi . Assalamualaikum and salam sejahtera ^^


#nota kaki - congratulation to nina (classmate teknik) and intan! oke mereka bakal nak kawen bulan 12 :D  saya baru sedar yang umur saya nak memasuki 22 tahun bile tgk kawan2 nak kawen -.-' 
 may Allah bless you all and have a wonderful married life :)







Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, September 28, 2012

minggu yg meletihkan


1st- minggu final exam bakal tiba fuhhhh berpeluh rase . gud luck kawan-kawan kehkehkeh

2rd- minggu neyh jugak pihak kolej daa announce sape yang dapat and tidak dapat . dengan dukacitanya aku tak dapat grrrrr *sakit hati* daa tau student baru diploma nak msuk 400+ kt kolej neyh boleh dea buang 400+ student lama . kalau daa taw tanak bagi dok kolej ce habaq awai2 daa laa nak cuti sem daa mne sempat cari rumah sewa . *sigh*

3rd- sekarang banyak betul benda yang daa jadi dekat area campus aku neyh . 2hari lepas student degree sem 8 kene tikam n rompak sebab berhenti tolong orang. alhamdulillah selamat tapi critical lagi sekarang . 


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, August 16, 2012

Aidilfitri :)



salam aidilfitri

selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin
saya mohon maaf sekiranya ada salah dan silap kepada kamu-kamu sepanjang kite-kite kenal :)
sekiranya saya daa buat kamu-kamu terasa atau ambil hati
saya mohon maaf banyak-banyak
selamat pulang ke kampung kawan-kawan 
take care and be save :D
i don't have anything to give but my doa always be with my friends
again take care and be save :)

love , aina fartikha :)


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, August 2, 2012

daa adat bile daa siap kelas batal =.=''



assalamualaikum salam sejahtera :)
sabar jelaa kann bile bangun jee pagi 
semangat nak pergi kelas 
alih2 lecture post kt fb kelas batal =.=''
okee foineeeee . kenapa laa lecture neyh mesti post pasal kelas batal neyh time pagi2 pukul 1.30am lak tuh .
haishhh pasal pe laa yang aku nyh gatai sangat tido awal.
sabar jelaaa . selamat bulan puase nyh . haishhh 






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, August 1, 2012

tak tido :(



assalamualaikum salam sejahtera :)
hari nyh aku langsung tak tido dari semalam .
sekarang nak dekat pukul 7 am and kelas aku pukul 8 am
perghhh hebattt ! 
disebabkan nak siapkan presentation origami punye pasal
langsung tak tido . tuh laa buat lagi kerja last minit :(
selamat assignment group kalau individu aku tak taw laaa
siap assignment tadi pukul 4 . layan family outing sambil sahur
sampai laa sekarang . adoyy nazak laa aku dalam kalas nanti !
kalau balek kelas terus tido tape . neyh nak pergi
bengkel pulak nak repair kereta . adoyyy !
oke laa malas daa nak cakap banyak2
nak mandi pergi kelas . hehehehe :D
dadaaaa :))
assalamualaikum .




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

fahrenheit 88 bukit bintang :)

assalamualaikum salam sejahtera :)
27hb ary tuh aku teman my roommate pergi beli tiket concert Alive Galaxy BigBang dekat fahrenheit bukit bintang.
tak pernah hayat aku pegi tengok orang beli tiket concert kpop
first time tuh :D 
betapa ramainya orang jangan cakap laa kannn
ada yang beratur dari pukul 2 petang 26hb lg . lagi gilerrr
semangat vip betul . hehehe :DD
counter tiket bukak pukul 10.30 am pukul 11 daa byk tiket sold out
gilerr betul
malas daa nak cite banyak nak upload gambar jee :)



ramaikannn orang beratur beli tikettt :)


wlaupun ramai tapi majoriti nye chinese laa :)


tiket yang dibeli . my roommate tak beratur sebab daa ade org tolong belikann so dea dtg just ambil jee . senang gilerrr.
tapi my roommate nak beli vip seat . tp daa sold out dlm mase tak smpai setengah jam . just dapat cat 3 rockpit jee .


hehe nak jugak gambar dengan tikett :DD

okeh laa malas daa nak taip banyak2 letih puase
ahahaha :DD
dadaaa assalamualaikum :)








Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, July 20, 2012

ramadhan datang lagi :D

asslamualaikum salam sejahtera :)
hellooo semuaaaa
baru hari ini aku update balik blog neyh 
fuhhh daaa berzaman daa kuddd :)
kesempatan ini aku nak mengucapkann selamat berpuasa kepada semua org muslim :)
tak lupa jugak congrate sape2 yg degree ! gud luck babe :)
sem neyh aku bersenang-senang sikit 
biase laa subjek tak banyak :D
esok daa puasa roommate aku daa gerak balek . lepas nyh aku pulak :)
next week langsung tade klas . so aku cuti seminggu laa kannn
AHAHAHA puasa kat rumah laa jwpan nye :) 
okehh laaa 
selamat berpuasa semua :D
assalamualaikum ..






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, June 11, 2012

cuti sem bakal berakhir :D


assalamualaikum :))
oke hari neyh dengan rasminya nak dekat sebulan lebih tak update
last dulu pun pasal result jee :)
dengan rasminya cuti daa nak habis !! YEAH !!
mau ny tak seronok nak habis cuti ! aku cuti sem nak dekat 3 bulan 
taw tak ! rinduuuu dekat member2 upsi :D
macam gambar bigbang kat atas tuh YEAH !!
AHAHAHA daaa laaa bigbang nak datang Malaysia 27hb 10
dengan rasminya aku nak cakap aku tak pegi :(
yelaaa daaa laaa datang time raya haji
even raya ke 2 still aku tak dapat pegi taw ! :( 
SEDIHHHH !
AHAHAHA it's oke laaa , kalau bukan raya haji pun mybe aku still tak pegi
jugakkk ! gilerr nak habiskann duit  pegi concert jee
 tapi kalau parents bagi memang aku on ! AHAHAHA
okehhh laaa setakat tuh jelaaa aku nak taip tade benda daaa nak cakap sebenarnya
AHAHA
assalamualaikum :)


p/s : saya sokong SPAIN ! sekarang tengah main kannn :D mentangmentang sekarang euro
chaw dulu ^^



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, April 14, 2012

RESULT


assalamualaikum salam sejahtera :)
dimaklumkan result daa keluar !
oke pointer naik sikit dr sem lepas tapi
aku still tak puas hati waaaaa :')
tapi syukur laa pointer naik and tak turun
tapi tak dapat ape yg mentor target !
habis laaa aku ! =_=
selamat subjek killer lepas jugak .
fuhhhh ! selamat :D
oke laa itu saja
daaa
assalamualaikum :)




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, April 10, 2012

KUMPUL DUIT :D


assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
lama daa rasenya tak update
tape laaa , kemalasan nak update . kihkihkih
sekarang daa nak masuk 3 minggu semester break
nak keje malas , so tolong my mum jelaa
dapat jugak gaji :D
nak kumpul duit pegi Langkawi
dengan member naik sem neyh . hehehehe
berholiday weyhhh .
tak penah-penah nak kumpul duit sendiri
pegi holiday , selalunya 'paw' duit mama jee
hohohohoh *bertuah punyer anak*
nak kumpul duit beli fon lagi , adoyyy
penat den ! :(
tape usaha tangga kejayaan !
fighting ! :D
oke laa itu saja , ade masa jumpe lagi
assalamualaikum :)




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, March 27, 2012

KATA-KATA :)


Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
sekarang sudah bermula cuti sem yang panjang......
aku pun daa tak taw nak buat apa daa kat rumah 
sekarang neyh . 
bile cuti cuti neyh teringat kat sorang kawan kt upsi
name dea syera . :)
syera neyh daa macam adek antara aku 
and izuni ( kawan kt upsi )
ade ke dea cakap mase sekolah dulu aku gemuk !
setahu aku , berat badan masa sekolah
dengan sekarang lebih kurang jee
aku pun tak paham mane yang gemuk .
dea kate 'akak knp pipi kau gemuk akak?'
#sambil gelak kuat2
hampeh betol adek aku sorang nyh !
lepas tuh dea cakap 
'akak knp kau dulu macam nerd jee
kalau tengok sekarang macam tak percaya daa '
haishhh sabar jelaa ngan dea nyh
sejak bila pulak aku neyh nerd ? tuh lagi tak boleh blah.
kalau nerd tade laa kena denda segala bagai time
duduk hostel dulu kannn . ahahahaha
dea cakap aku sekarang jauh beza dengan dulu
dea kata muka aku dulu ngn sekarang daa lain.
apa yang lain aku pun tak taw.
apa-apa jela , yang pasti
cuti-cuti neyh bakal rindu syera and izuni banyak2 :D
and tak lupa jugak rinduuuu gilerrr kt roomate aku
tuh pun daa macam adek aku jugak . :)
sem depan aliah ( my roomate ) daa tak duduk
kolej , so mmg tak jumpe laa nnt
sebab lain cos. :D
okeh laa sampai sini saja 
안녕 
assalamualaikum :)

p/s : salam takziah kepada family ex-schoolmate aku nurul hidayati
yang telah kembali ke ramatullah . semoga roh beliau ditempatkan di orang-orang yang beriman . al-fatihah .





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, March 17, 2012

MINGGU EXAM =_=

assalamualaikum and salam sejahtera :))
yeaa minggu neyh adalah minggu exam dan
 minggu terakhir untuk exam.


nampak tak nota pengesanan dan keperluan khas
and buku keusahawanan dan pengurusan.
tak ke pelik budak pendidikan awal kanak-kanak
stdy keusahawanan . grrrrr =_=
otak tak boleyh masuk . daa elok2 stdy subjek 
kanak-kanak keperluan khas
kene stdy keusahawanan jugak !
stresss !
subjek tuh macam langit dengan bumi . ahahahaha


yang tuh meja roomate saya :))
bersepah .
well untunglaa dok stdy smbil on lappy
album bigbang tuh sila abaikan !
nyh semua hasil
#tangkapgambarsenyap2 :))


nyh kolej sebelah . tangkap dari tingkap bilik
macam nyh kolej saya duduk :)



kalau daa boring tuh , haruslaaa
dok play lagu bigbang kannnn :))
yang tengah play tuh lagu lama :)
screen daa gambar DAESUNG daa .
okeh laaa setakat tuh jee
minggu blek rumah nnt bru boleyh
update lagi . 
assalamualaikum :))





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, March 9, 2012

BERAKHIR UNTUK SEM 2


Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)
yeah ! akhir nya aku seminggu  nyh daa free dari
assignment, projek, proposal, buat model tadika
dan lawatan projek segala bagai .
daa free dari projek yang memeningkan kepala
AHAHAHA #gelakhepy.
isnin nyh bersamaan dengan 12hb final daa start 
lepas tuh 2 bulan lebih cuti..
haishhh mereput laa aku kat rumah tuh 
langsung tak best cuti sem nyh !
daa laa tengah frust sem khas tak jadi !
huh ! beri HARAPAN PALSU !
HIDUP2 !
oppssss ! tak boleh kutuk lebih2
nanti macam2 jadi 
AHAHAHAHA :D
#justkidding
neway gudluck untuk semua kawan2 yang
bakal amek final dan 
kawan2 yang daa nak abis dip nnt :)
itu sahaja 
assalamualaikum




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, March 1, 2012

NO TITLE


FRUST !
SEDIH !
NAK MENANGIS !
TENSION !
okie bye !



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, February 26, 2012

'ALIVE'~ BIGBANG IS BACK ! :D

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
yaaaa ! 



bigbang is back ! :)) malas nak cerita panjang
just nak masuk kan video/teaser jee :)


MV BLUE ! :)) 
saya terpikat dengan suara Dae 1.15-1.30 dalam mv neyh
aigoooo


this one 'LOVE DUST' preview :))



preview 'BAD BOY'
best !
saya suke yang neyh ! GD ! :D
haishhhh tak sabar nak tunggu lagu keluar "))


this one 'AIN'T NO FUN' preview

27FEB-FANTASTIC BABY PREVIEW
28FEB- WINGS PREVIEW

semalam kecoh dekat group vip pasal KBS ungkit 
kisah DAESUNG and GDRAGON
waaaa ! semangat member aku dok bang KBS semalam
neyh laa article yang aku dapat dekat bigbang update

On KBS “Entertainment Relay”, the controversies of Big Bang’s sudden comeback and incidents from last year were brought up along with very suitable statements.

With the recent news of Big Bang’s new comeback, a lot of heated reviews have been made. Especially with the public appearance both Daesung and G-Dragon made asking for the public’s forgiveness.

The first major issue that was covered on this day’s episode was of the time Daesung (appeared on Healing Camp and) showed his gratefulness and sorriness, “At the funeral, the family of the deceased got very angry with me. However, the aunt and older brother of the victim came to me personally after some time had passed. They told me, ‘We cannot changed what has already happened and we do not want you leaving what you have behind. We want to see you working harder and smiling on television more often.’”

But regarding this situation, Entertainment Relay’s staff was able to personally meet the mother of the deceased and asked about it. The mother responded, “He (Daesung) never even came near here (the house). Even at the funeral, we couldn’t even see his face,” and that Daesung had shown up for one of the funeral days, but never even met up with the victim’s parents.

Accordingly, many viewers of tonight’s episode have been commenting, “So what if he didn’t see them? It wasn’t his fault and he didn’t want to purposely kill the man.” And in regards to the settlement money, the parents stated, “We have not gotten any.” With the parents living through hardship in a poor environment, it saddened the viewers as they were watching them throughout this interview.

On one hand, Daesung was acquitted for the accident and had released announcements of a new drama production only after four months. G-Dragon had also continued to film television advertisements even after his marijuana controversy.

Some arguments are being made that they are taking advantage of the suspension of indictment and acquittance that were given upon them.

Currently, 63.6% of South Korea has taken a poll that Big Bang’s comeback is still too early

Read more: http://www.bigbangupdates.com/2012/02/kbs-entertainment-relay-big-bang.html#ixzz1nSd23LO9


itu sahaja buat masa sekarang .
assalamualaikum :))







Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, February 22, 2012

halooooo :)


assalamualaikum salam sejahtera :)
perghhhh bersawang tahap ape daa blog aku nyh !
lame rasenyaa taa update blog :)
aku sekarang busy tahap petala ke berapa pun daa
tak taw laaa .
busy dengan kajian
busy dengan paper work 
busy dengan program 
busy dengan presentation
busy dengan model tadika
hmmm tak taw nak cerita laa kannn
busy dengan benda nyh daa makan masa banyak 
mana daaa
tak masuk lagi dengan hardcopy assignment lagi
haishhhh tak menang tangan aku nak buat.
selamat sekarang daa masuk minggu ke 12
hari neyh daa lepas program yang terakhir
khidmat masyarakat dekat kg kelawar tanjung malim.
daa lepas tuh memang daa lepas.
laporan dengan presentation program tuh
 next week kene hantar
selamat aku neyh bendahari jee
setakat tempah makanan, budget jelaa. :D
lagi 2 minggu nak final 
haishhh cuak2
okeh laaa disini sahaja 
assalamualaikum :)





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, January 17, 2012

ke PDK SELAYANG :))

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
hari ini kami diploma pendidikan kanak-kanak
sem 2 dan sem 3 buat program di pemulihan dalam komuniti
atau pun program kanak-kanak kurang upaya .
best sangat sebab 1st time nak urus atau buat program
dengan kanak-kanak kurang upaya :)
program neyh kita nak kenal macam mana ciri-ciri
kanak-kanak yang berkeperluan khas .
malas nak cerita banyak tengok gambar sudaa 






ramai jugak laa kanak-kanak kurang upaya 
dan remaja kurang upaya ..
tapi serius ada yang macam normal taw 
tapi dia kurang upaya . sebagai contoh remaja 
lelaki pakai baju coklat dekat gambar first tuh
sekali tgk macam biase jee .. tapi ade kekurangan dea
kalau kanak-kanak syndrome tuh lain laa 
kita boleh kenal ..
apa2 pun assignment aku menanti pasal
kanak-kanak kurang upaya neyh..
hope aku boleh buat yang terbaikkk :D
harap2 jugak kanak-kanak di PDK neyh sentiasa sihat sejahtera
kehendakNYA .. aminnn
okeh laa daaa :)
assalamualaikum :)



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, January 9, 2012

BAD DAY !


Assalamualaikum daa Selamat Sejahtera :)
hari ini hari yang tersangattt laaa penat daannn buruk sekali !
okeh aku tanak salahkan takdir ke ape ke . 
but.... hari ini kampus aku dikepung oleh POLIS !
yeahhh POLIS ! haishhh nyh semua gara-gara demontrasi kat KL
sampai depan kampus aku pun ade !
korang bayangkan aku tunggu bus dari kolej pukul 1.30
tapi bus tak sampai2 . pukul 2 mcm tuh bus pun muncul but
aku tak dapat naik sebab penuh ! so aku tunggu next bus lebih kurang 10 minit , dapat laa aku naik bus dan dapat jugak duduk ! 
then , jarak kolej aku dengan kampus lebih kurang 10 minit 
but aku sampai pukul 3 nak dekat 1 jam taw tak ! 
ambik kau ! kelas lewat 1 jam ! grrrrr
semuanya sebab jammed punye pasal and roadblock dekat kampus
dahh laa bus tak dapat masuk kampus . ktorg jalan laa cikit tengah2
panas dan ramai sangatt FRU and REPORTER !
perghhh famous sekejab ! :D
and nak masuk kampus pun macam daa masuk penjara .
pintu semua tutup ! pintu kecik jee bukak !
lepas habis kelas aku and classmate keluar sekejab nak makan
but ramai dekat luar budak2 demontrasi !
adam adli pun ade ! and budak yg kene pukul dgn polis time new year tuh pun ade . >tak ingat nama dea<
ambik kau ! aku dok dengar HIDUP2 ! MAHASISWA !
takud aku nak keluar dari kampus tuh ! dengan REPORTER
yang ramai ! selamat tade apa2
kire nya demontrasi yang damai laa .. tade gaduh2 .
tapi yang aku tak suke nya ganggu student nak pegi kelas dan final exam taw tak . kecian dekat student degree ,  exam dorg
tangguh sekejab . hmmmm
ape-ape pun aku tanak cakap banyak . nnt jadi lain pulak
mesti daa pikir , aku neyh student mana laa kannn
okeh saya mahasiswi UPSI ! SEKIANNN 
okeh laaa malass daaa nakkk ceritaa ...
nanti update lagi :D
daaa
assalamualaikum :)





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, January 8, 2012

ONE LITRE OF TEARS T_T

Assalamualaikum dan selamat tengah hari :)
 baru jee abis tengok One Litre Of Tears :(
yg drama punyer , bukan movie
sebab yang movie tak best !
waaaaa ! sedihhhh gilerrr !
tak pernah-pernah menangis tengok movie !
1st time weyh !
even ombak rindu pun aku tak nangis langsung !
ahahaha
neyh semua salah roommate !
sebab bagi aku movie nyh
ahahaha >padahal diri sendiri yang nak< :D
nyh laa rommate aku 


heeeee > aliah jgn marah ea , akk masukkn pict nyh<
semalam aku and kawan-kawan pegi servey rumah org-org
asli dekat dengan slim river .
kami akan buat khidmat masyarakat dekat sana ! :D
okeh laaa malas nak celoteh panjang-panjang
daaaa :)
assalamualaikum


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, January 3, 2012

TALK


assalamualaikum dan salam sejahtera :)
hari nyh aku baru dapat tahu yang wifi dekat kolej
aku nyh di'block' !
just Facebook and Youtube sahaja di 'block'
nak tau pasal apa >>
segalanya pasal kes demonstrasi dekat kampus aku
malam 31/12/11 ..
yeahhh kes demonstrasi yang 'tuh'..
saya mahasiswi UPSI .
sekiannn ...
haishhh sabar jelaa aku ..
pasal tuh jee dorang daa block segala bagai !
sesiapa yg bwk broadband memang nasib baik laa kann
sampai akuu ! haishhh TAK BAWAK !
penat laa macam nyh . kalau tetiba kelas batal ke esok
jenuhh laaa tangan ketua kelas aku nak send 
information dekat sorang2 kannnnn :D
aku malas nak komen apa-apa pasal demonstrasi
tuhh .. tanak masuk campur . 
sekian :D
malam tadi aku mimpi kawan aku meninggal ..
apa maksud nya ekk ?
mak aku cakap alhamdulillah panjang umur 
kawan kau tuh .
betol ke ?



Thanx yaww .. luve u :D xoxo