Tuesday, November 29, 2011

Twilight Breaking Dawn part 1 DONE ! ^^






Asalamualaikum :)
twilight done ! sangatsangat excited !
nak booking tapi full , so aku aci redah jelah beli tiket
walk in . :)
and finally aku dapat jugak tengok twilight !
 jacob so hotttt ! ahahaha
member aku minat edward cullen ..
but aku still suke jacob ! 
walaupun edward pun hott ! ahaha :D


Jacob Black !


Edward Cullen


Issabella Swan 


Anak bella part 2 baru muncul ! (",)

overall bagi aku best ! tak sabar nak tunggu 
part 2 next year ! :D
daa  




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, November 16, 2011

KAWAN SAYA ! :D



Asalamualaikum 
dan Selamat sejahtera :)
 hari nak cerita pasal FRIEND ..
yaa FRIEND ..
atau pun KAWAN ! :)
aku ade ramai kawan , but dalam banyakbanyak
kawan ade sorang yang lain dari yang lain ..
nama dea nur izuni aini .
yaaa nama macam orang jepun !
izuni . mulamula dulu aku ingat nama dea
izumi ! ahaha
ape yang lain izuni neyh dari kawankawan aku 
yang lain ..

dea tersangattt giler dengan korea !
yeah ! korea ..
barubaru neyh dea pegi konsert korean music wave
dekat stadium merdeka ..
disebabkan GD,TOP and SEUNGRI yang datang
atau lebih dikenali sebagai BIGBANG ! :D

kalau nak pegi kelas ..
dea mesti datang rumah aku and straight 
masuk bilik aku ..
well dea memang tau aku neyh lambat sikit
nak siap . :)
kalau aku dah siap pun mesti dea akan 
cakap macam neyh ..

zuni: aina purse daa amek ?
me: daa zuni .
zuni : handphone ?
me: daa
zuni : payung ?
me : siap daa de dalam bag .
zuni : kunci rumah ?
me : ade !
zuni : kad matric ?
me : siap tergantung ! :)

seee caring giler izuni neyh ! :D
izuni neyh daa biase macam neyh
sebab dalam rumah dea dekat upsi
 dea sorg je yang 20thn
sebab tuh caring macam kakak sikit !
tak padan yang dok taip neyh pun 20 jugak ! ahaha
and pasal payung tuh sebab dekat UPSI 
sangat panas ! daa laa kelas kadangkadang jauh
hujung dunia . so siap kan payung ! hehe :)
neway rindu laa dekat zuni ! :D


okeh laa tuh jee aku nak bercerita
buat setakat neyh ! :)
see you next time ! 
daa



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, November 14, 2011

haishh !



assalamualaikum ..
dengan ini diberitahu bahawa aku 
sem depan bakal busy tahap apa daa .. 
aigoo semput aku macam neyh !
kelas semua nya pagi sampai pukul 7
sem lepas pun tade padat macam neyh ! 
tape laa aku terima dengan redha nya :)
yang penting aku still sama group dengan
izuni and shera .. tuh pun daa cukup baek ! ^^
okeh laa malas daa nak merepet
meraban .
outt dulu yee :)
daa ..



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

story ini hari :D



assalamualaikum :)
hari ini hari yang paling penat ,
penat berjalan jalan dengan kawan sekolah
teknik dulu ..
jalan jalan dengan diana,thira and nyza :)
lama giler tak jumpe dengan dorang
since result spm keluar !
adoyy nak dekat 2 tahun daa neyh ..
ktorg jalan jalan dari KLCC
to PAVILION 
dari PAVILION 
to SUNGEI WANG
dari SUNGEI WANG
to TIMES SQUARE
perghhh hebat !
semua nya berjalan kaki !
maksud aku jalan kaki dari KLCC :)
tade ape yang nak diceritakan lagiii ..
mengantuk dahh menguasai diri neyh ..
so better outtt ! hehe
daa :D






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, November 13, 2011

KPOP



asalamualaikum :)
sekarang neyh , aku harihari dok
dengar lagu korea jee !
aishhh harihari korea !
adoyyy !
tapi nak buat macam mane
peminat kpop !
ahahaha
that my favorite group !
BIG BANG  :D



another group >
2PM

banyak jee lagu kpop yang aku minat
but BIG BANG di hati !
ahaha poyo ~!
okeh laa 
daaa :D






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, November 8, 2011

wahh ! ^^



waahhh ! 
tak sangka novel aku dahh banyak ! :D
alhamdulillah daahh 84 buahh !
gilerrr !
dahh boleyh buat kedai buku daahhh nyh 
ahahaha
semalam baru jee sampai kL ,
dari kampung .
jalan memang jammed giler !
pernah ke jalan time hari raya tak jammed ?
i don't think so ..
okeh laa tade pe nak bebel lagi :)
daa 




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, November 1, 2011

1st november ! :)



dengan ini diberitahu bahawa RESULT 
final saya dah keluar !
ouhhh tidakkk !
saya takud nak cheak !
baru jee tengah hari tadi cheak tade pape pun lagi
alih alih member bgtaw tadi
result dahh keluar !
alhamdulillah 
lulus semua , even tak dapat dekan 
tapi saya tersenyum melihat result 
saya >big smile<
okeh laa
daa :)

Thanx yaww .. luve u :D xoxo