Friday, September 30, 2011

study punyerr pasal :)

pagi2 neyhh memang terbaikkk laaa 
aku and housemate tak tido lagi ...
study punye pasal :)
yang sorang study math , yang sorang study titas
sampai aku fisiologi . perghhh 
memang penat nak membaca teori neyh :)
korang2 bila nak tido daa !??




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, September 28, 2011

permulaan :)

cabaran dah nak bermulaaa ...
aja fighting ! :)






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, September 24, 2011

yeah aku dah tengok ! :)

tadi aku dah selamat tengok this movie !



even tadi lrt break down ! tah ape masalah
so aku and sarah aziz decide naik cab jee..
melayang RM11.40 ktorang !
even RM 11 jee , duit jgak okeh !hehehe
and price for this movie RM7 seorang !
murah tak ?! 
well harga student , murah cikitt laa .. :)
overall bagi aku movie best jugakk laaa
tak larat nak gelakk jee hehehe
okeh laa !
daa :)

eynaa^ania
xoxo





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, September 21, 2011

akhirnyaa..

jadual final exam dah keluarrr !!
yesss ! aku exam 2 minggu jee ....
mula 3hb 10
sampai 13hb 10 ...
lepas tuh cuti sem ! 
hehe ~ suke ! :D


eynaa^ania
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, September 19, 2011

pergi tak kembali...


aku tau setiap yang hidup akan kembali kepada-Nya ..
tapi aku tak sangka ,, syawal tahun nie
syawal yang terakhir bagi aku dan family expecially
abah aku .. beraya dengan arwah atok aku yang
kembali ke ramatullah pada 17 sept 2011 kira2 pukul 10 pagi
banyak tanda2 yang mungkin arwah rase arwah tak lama kat dunia nie .. tapi siapa laa kami , hanya seorang hamba Allah yang lemah kami tak penah sedar ..arwah akan meninggalkan kami .
syukur alhamdulillah syawal baru nie arwah atok still sempat
buat kenduri pada hari raya ke-2 and dapat laa arwah atok beraya dengan anak2 , cucu2 dan cicit2 
and lagi sekali syukur semua anak2 arwah atok seramai 9 orang berkumpul time hari raya tuh :) .
hanya doa yang dapat aku utuskan mengiringi arwah atok menemui ilahi. semoga Allah ampunkan segala dosa arwah atok dan tempatkan arwah di kalangan orang2 yang soleh dan diredaiNya.
Al-Fatihah ...

eynaa^ania
xoxo




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, September 15, 2011

going home :D


hari neyh nak blek rumah !
maybe yg terakhir sebelum final exam
hehehe
kalau time study week aku balek
memang TAK laa aku study kan ! :)
okeh laa
nak pegi kelas !
bye


eynaa^ania
xoxo


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, September 14, 2011

test laa pulakk !

studystudy !

sedarlahhh diri anda ade test BM esok !
sedarrr jeee ,,,
tapi kenapa jari aku nyh tanak offlinee !
bukan fb yee ! sebab aku dah lame tak online
 fb hehe malas !


waaaa gedixx laaa kau ! ahahaha
macam dekat sekolah an ade subjek
BM segalaa..
hehehe tapi bukan BM ke arah komsas okeyh !
start khamis , klas aku dahh banyak freee !
waaaa sukee ! :D
boleyh laa aku siap kan esei ilmiah nanti !
and then study week ,
lepas tuh ....
of coz laa FINAL an .. :)
okeh laa 
bye
OFFLINEEE !!! :D



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, September 8, 2011

settle ! :D

alhamdulillah presentation hari nyh ..
brjalan dengan lancar ! yeah !
akhirnya sempurna jugak presentation promosi tadika :D
malas nak cite banyak , just nak upload pictures jee

>>>>
>>>
>>
>

TADIKA KrAYON !!





 

nyh laa tadika saya !
tadika KrAYON !!
penat rasenya lepas habis promosi tadika tadi
nyh pulak pictures2 dak kelas 
>>>>
>>>
>>
>






bising nya dalam Anjung nyh tak payah
cite laa . KALAH budak tadika !
semuanya gilaa kamera !
ahahahha
neway congrate guys ! 
sebab dah present yang terbaikkkk ! :)

lastly ...




bye ! :D







Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, September 5, 2011

heartstrings :D

sejak2 aku baru lepas copy cite tuh dari sarah .
makin lama , aku makin naik gila .
waaaa ! bagi aku memang sweettt laa cite tuh
hehehe thanx sarah for the movie :D
i like !
aku makin gila dengan cite nie 
HEARTSTRINGS !!



nie laa pelakon nye >>





park shin hye and jung yong hwa ! 
aku sukeee !!! :D
sweetttt !
opsss eynaa jangan nak over xcited pulak!
hehehe
ape-ape pun bagi aku memang bestt !
okeh daa ! >_<








Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, September 4, 2011

memang terbaikkk ~~

akhirnya aku dapat jugak beli novel
nie !


perghhh memang terbaikkk !
serius novel HLOVATE 
tak penah menghampakan :D
sekarang mood nak balek kolej jee .
hehe aku bakal tiba di kolej hari SELASA !
yess ! :)





Thanx yaww .. luve u :D xoxo