Thursday, August 25, 2011

selamat tinggal :D

selamat tinggal KHAR .
selamat tinggal CLASSMATE .
selamat tinggal HOUSEMATE .
selamat tinggal ROOMATE .
selamat tinggal SEMUA .












SEBAB...... aku dah nak balek !!!
yess ! nak rayaaaa !!!
bye ! :DD

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, August 23, 2011

berkata-kata sedikit ..

lama rase nya tak update .
tersangatt laa busy actually , busy ganti class !
sebenarnya aku nak ucap kan takziah
dekat keluarga member aku ,
aku dengan dea tak berapa rapat . tapi member laa jugak kan.
mama kitaorg jee yang rapat.
bapa beliau telah kembali ke ramatullah isnin minggu lepas .
aku terkejut actually , bila mama bgtaw .
yela mcm tak sangka.
dah laa tengahari isnin tuh adek dea accident .
selamat tade pape . motor jee yang hancur .
mengamuk jugak laa sebab motor dea yg hancur ,
adek dea guna motor dea senyap2
tak bagi tau dea.
petang tuh pulak dapat call mama n ayah dea lak accident
dekat highway kesas.
alhamdulillah mama dea tade ppe .
masa aku and mama pegi umah melawat keluarga dea.
mama aku ada jugak tanya , 
'along ,baju raya semua dah beli ke?'
'belum ,sy dah tak semangat nak raya makcik , 
rasenya ulang pegi kubur jela, raya nnt'
waa sedihh aku dengarr :(
moga roh ayah beliau dicucuri rahmat .
Al-Fatihah ..

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, August 17, 2011

berbuka bersama-sama ! :D

semalam berbuka dengan semua pelajar UPSI
yang best nya , berbuka dengan classmate.
ktorg berbuka
dekat kampus baru UPSI ! 
dekat proton city .
mmg lawa laa kampus baru tuh ! tapi...
nak pegi pekan jaohhhh .
waaaa !
tahun depan tak silap aku , ktorg bakal
pindah ke kampus baru !
ke kolej baru !
yeah ! >_<


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, August 12, 2011

tertarik ! :D

aku suke dengar lagu from
 najwalatif ! best laa !
disebab kan aku tertarik , aku letak 2 lagu dalam
blog aku neyh ! :DD
>carta hati
>cinta muka buku 
sorryyy aku copy lagu neyh from youtube ...


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, August 11, 2011

yea !

hari neyh aku tersangattt laa free ,
sebab hari neyh tade kelas ! yeahh!
suke nyee :)
tapi hari neyh tersangattt laa bosannn
sebab terlampauuu free !
nak buat assignment tapi wifi dari pagi tadi tak leyh bukak
pehal tahh . dahh laa broadband tak bawak !
senang cite shut down lappy !
puas hati ! hehe
kolej aku sekarang memang semangat raye !
dari tadi dok dengar lagu raye semendang 
okeh aku pun tak sabar nak balek !
even tiap-tiap minggu aku balek ! :DD
yess ! tak sabar nak tunggu 25 hb !
nak balek ! :DD


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

hari bosan di kelas ! :D

hari neyh kelas aku sampai malam .
yess , memang betol sampai malam !
and aku berbuka dekat kampus dengan classmate aku :)
disebab kan ada kelas sebelum berbuka
so memang wajib laa bosan + lapar
 sambil menanti maghrib hehe :)
neyh laa activity kitorg sambil menanti lecturer



1ST aku memang bosan !


me,shera and izuni
>alamak abg zam neyh , sibukk laa !<


yess ! neyh baru perfect ! :D


okeh laa tuh jee setakat neyh ! daa

eynaa^ania
xoxo


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, August 9, 2011

study ! :D


esok ada kuiz yang terakhir utk subjek pengurusan tadika,,
waaa !! penat laa nak study . hehe
uish dah nak final pun banyak bunyi lagi ,,
tape aku akan cuba sehabis baik ! yeah !
aja fighting ! 
okeh tuh jee bye ! :D

>aeyna atikha<
xoxo





Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, August 1, 2011

berita di hari 1st puasa :)

>berita pertama<
pagi tadi masuk jee kelas fisiologi , miss ckp
 "saya bagi masa 5 minit utk tengok nota , kite ade kuiz "
wah ! memang tak menyempat !
selamat soalan okeh ! :D

>berita kedua<
>kelas fisiologi jugak , miss ckp
"saya dah siap kan soalan final"
what ! giler cepat !
okeh tape , lambat lagi 
bak kata classmate aku . hehe

>berita ketiga<
>kite start cuti 26 hb bak kata classmate aku ,
ehh bukan 27 ke?
uish pening aku , 26 ke 27 ? 
tapi tape aku balek KL tiket bus banyak
so tak payah kelam kabut nak beli tiket utk raya 
hehehe :D

>berita keempat<
tadi lepas kelas , ade sorg classmate aku bagitau
lepas raya kite ade exam ,
okeh tape mid term jee...
sekali dea jwb , bnyk laa mid term ,
FINAL laaa !
what ! repeat again ! FINAL !
ouhhh NO ! tak raya laa aku nnt
FINAL punye pasal.. :(

*tapi berita keempat tak sure lagi , miss ckp kt classmate aku tuh
final minggu ke 14 , so kira sendiri laa .
dah memang sah lepas raya ! 


that all ,
>aeyna atikha<
xoxo




Thanx yaww .. luve u :D xoxo