Sunday, July 31, 2011

marhaban ya ramadhan :D

wah ! pejam celik pejam celik dah
masok bulan ramadhan :)
bab nak bangun sahur yg malas neyh.
hehehe tp kne sahur jugak walau hanya minum segelas air.
tahun neyh , same je dengan tahun lepas 
sahur di kolej :)
sahur dengan housemate :)
wah ! sedih2 tak dapat 1st sahur kat rumah :(




selamat menyambut ramadhan
kpd semua umat islam :)
>nur aina fartikha abdullah sani<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, July 28, 2011

MALAYSIA VS SINGAPORE

aku dengan semangat nye dok tengok bola..
even dekat rumahh jee sbb tiket tak sempat beli ..
tp tape , sebab aku tak payah laa kan nak berhimpit
himpit dalam LRT . :)
the end of game MALAYSIA tade rezeki ..
tapi aku bengang jee dgn SINGAPORE
nak buat drama jee lebihh !
*uish emo terlebih pulak hehehe


that all ,
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

i need fresh air !

pleaseee ! 
aku dahh nak termuntahhh dahh dok 
mengadap lappy neyh .
help me !
i need fresh air !
and lpas cuti neyh , exam mid sem menanti .
mmg terbaikk . 


that all
>aeyna atikha<
xoxo


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, July 27, 2011

kenapa 'kaw' perlu ade time cuti2 neyh ?!

semakin lama , semakin berPINAR mata aku neyh..
yelaa boleyh nak dikata kan pagi petang siang malam
aku dok mengadap lappy neyh ! nak siap kan assignment 
punyerr pasal . kalau assignment bese2 tape laa jugakk .
aku dah pening dahh nak buat proposal neyh !
tolonggg laaa ! adoii! dari tadi dok mencari design uniform utk
tadika and plan lantai tadika ! 
 baru aku ingat nak rehat2 kan diri time cuti2 neyh.
alih2 kene siap kan proposal . dengan assgnment falsafah 
pun still terkontang kanting . ape nak jadi dengan aku neyh !
uish2 :)


that all
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, July 23, 2011

hang out lagi ! :D

yeaahh ! even aku dah keluar last week ,
dis week aku keluar lagi ! hahaha
location still tempat yg same , still lagi
times square ! haha
bosan kan ! selain times square ,
kitaorg just pegi jln2 area BB jee .. same jugak kann
still kt tempat yg same .. :)
cuma yg lain nye , semalam aku keluar dengan sarah
sahaja , baya tade laa pulokk .
okeh ktorg tengok movie yg ktorg tak
dapat tngok last week .
ape lagi kalau bukan 
harry potter and the deathly hallows .
hehe akhirnya dapat jugak tengok !
yang pasti nya bagi aku transformers lagi best !
okeh yg neyh jee pict2 ktorg . aku tanak
upload banyak2 . ;)


ktorg melantak di wendy's !




and then cool blog ! :)


sambil tunggu movie
 ktorg tangkap pict sikit . hehe


best frend forever !
from 05 until now ! :)
6 tahun sudahh . 


sarah ! muka habiss comeLL laa tuh
hehe :D



that all
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, July 21, 2011

aduhh !

baru ingat cuti mid sem neyh nak siapkan 
proposal dengan assgnment falsafah .
tau2 jee tadi ade lagi assgnment !
wahh ! memang terbaikkk sekali 2 dea bagi!
adoii kene buat buku cerita untuk kanak2 laa pulak .
dah laa nak original pulak tuhh .
tade idea laa !
adoiyai ! 

that all
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, July 20, 2011

menghitung hari .. :)

menghitung hari .. detik demi detik ..
haha menyanyi laa pulokk.. :D
okeh aku dah tak sabar nak cuti MID SEM!
org lain dah nak habis cuti , aku baru nak cuti ..
well biar laaa, ade aku kesahhh !
esok last kelas ! yeah ! 
kelas esok pukul 5 sampi 7 sahaja .
so pagi JUMAAT aku dah chow balek KL .
tengah hari tuh pulak nak keluar dengan
SARAH ABDUL AZIZ !
nak tengok HARRY POTTER !
hope tak full lagi laa cite tuh :)
okeh itu sahaja , bye !


>aeyna atikha<
xoxo



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, July 19, 2011

tadika ! :D

pagi tadi saya and kawan-kawan pegi tadika !
buat assignment cikit , hehe
overall, memang best laa kan ! rase macam dah 
balek ke zaman tadika pulakkk . :)
tipu laa kalau saya kata tak penat kan ,
penat tuh jgn cakap laa even sampai kol 12 jee .
saya pun tak taw laa macam mana cikgu kat situ
relax jee , maybe dahh biase kudd. hehe
tade ape lagi nak tuliss neyh jelaa
yang mampu saya upload ! peace ! :P



yg neyh nama nye KIMI ! :) 
dea neyh laa yang jadi model rakaman saya !



yg mata terbeliak neyh pulak nameny NAJIB !
tersangattt lahh nakal ! hehe


neyh pun NAJIB jugak ! time neyh cikgu 
suruh dorg buat buah dengan plastisin .


neyh KIMI dengan ADAM !
ADAM tuh pun same nakal sangat !
org suruh dea buat buah dea buat telur dinasor .
uish ! penat aku ! hehe


time neyh beratur nak makan ! hehe comel jee


yang neyh lagi best ! 
nama dea tak silap aku fadzillah
dea ckp macam neyh dengan aku
"cikgu , jum tangkap gambar !"
aku punn apa lagiii on jee :D

okeh laa tuh jee ! bye :)

that all
>aeyna atikha<
xoxo


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, July 16, 2011

hang out di TIMES SQUARE !

balek2 times square ! aku rase aku neyh asyik lepak
kat times square jee rase nye . hehe
okeh tadi aku keluar dengan kawan baik aku!
baya and sarah!:)
and tak lupe jugak dekat adek sarah!hehe
disebabkan tiket untuk tengok HARRY POTTER 
dahh full kitaorg tengok TRANSFORMERS.
sedihh jee sebab tak dapat nak book tiket tuh.
ary jumaat tuh nak book pun dah penuh :(
tapi tape sebab transformers pun besstttt !:D
lagi pun jumaat next week nak keluar lagi
nak tengok harry potter pulak ! hehe


that all
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, July 14, 2011

saya TAK sabar ! :)

saya tak sabar nak balek ! 
saya tak sabar nak jumpe kawan-kawan saya !
saya tak sabar nak tengok movie !
semuanya saya tak sabar ! :D
disebab kan excited sangat , program kat kampus
hari Ahad saya tak pegi ! >suke hati kaw jeee<
well biar laa , bukan saya sorg yang tak pegi ! :)
okeh STOP ! tuh cite hari Sabtu and Ahad akan datang .
so tak payah laa nak cite panjang sangattt!
well lepas kelas BM nanti , saya and kawan-kawan
nak pegi tadika ! yeah ! :)
nak wat research sikit pasal assignment .
and then selepas dah rakam2 video segala .
saya terusss balekkk ! :)


that all
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, July 13, 2011

i hate FLU !

hari ini hari yang penat bagi aku !
kelas dri pukul 2 sampai pukul 10 pm tadi.
rehat pun kejab2 jee . huhu
yang paling penat nya hari neyh aku selesema !
dah laa kelas tanak kuat pulak aircond dea.
sumpah tak larat !
dah laa selesema + demam lak tuh !
memang terbaikkk laa
ouhh I HATE FLU !

that all
>aeyna atikha<
xoxo



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, July 11, 2011

DIA ! :D

okeoke , today my bestfriend birthday !
DIA yang dimaksudkan ialah...
SARAH AZIZ !



yeah ! teman lepak+teman yg best ! :D
happy birthday sarah ! may Allah bless u dear !
>hope u success in ur life
>take care ur self yee sarah :)
> dis weekend kite nak keluar kan .
 ade kejutan di sana !
lastly ,, jgn lupe aku taw ! hehe
syg kaw babe ! :)


your friend .
NUR AINA FARTIKHA ABDULLAH SANI
xoxo



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, July 7, 2011

kuiz !

okeh tadi dah dapat tau keputusan kuiz ..
tade laa terukk mane pun 
biasebiase jee . :)
tapi nak buat macam mana baru jee 
masok belajar 2 minggu
soalann pun aku tak bape nak paham .
so tade laa dapat result yg baik sangattt..
budak laen yg 1st intake, dahh sebulan masok
 tapi result lebih kurang jee
dengan aku ,macam mana tuhh ? :)
so aku tade laa nak sedihh
gilergiler an .. haha
tapi tape , aku akan try lagi next kuiz ! 
yeah ! chaiyok2 ! :D

that all ,,
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, July 6, 2011

anatomy?+berita gembira ..

okeh ! aku agak trkejut bile subjek aku ambil
ade unsur2 anatomy ...
wahh !! memang terbaeekkk !
macam tau2 jee aku sukaa sangaatttt anatomy !
hahaha *ayat perli jee lebihh
okeh ade 1 lagi berita yg agak best didengar ..
diploma yg saya ambil dipendekkan menjadi 2 tahunnn
yeahhh !! memang bestt !!
sukesuke ! :D

that all .
>aeyna atikha<
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, July 5, 2011

bengang laa !

uish ! bengang betol asal laa susah sangat 
aku nak cari teori-teori nyh !
ape pun takde !
macam nak buat , dah laa nota pun 
macam tak lengkap jee . adoyy!
okeh tuh jee ! bye !


.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo