Saturday, May 28, 2011

hari ini 27 hb ! :)

apa yg ada pada tarikh neyh ?
well mcm bese gaji masok !
aku suke . aku hepy ! :)
tak sabar nak tunggu 29 hb .
cuti 3 hari , nak balek kampung ! 
so PERAK DARUL RIDZUAN , i'm coming ! :))
Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, May 26, 2011

MASQUERADE party ?? >>dinner :)




24/5 tempat keje aku buat annual dinner . dea punyer tema
masquerade party . perghh tade tema laen ke?
uish malas betol nak pakai mask n dress segala neyh .
aktivity dea pn not bad laa bese da name dinner .
persembahan pun okeh laa . memang terbaikkk
even ade je yg tak best , sampai nak tertido aku kat table tuh
letih+mengantuk sbb lepas keje terus pegi dinner . 
nden sok nye masok shift pg . memang kepala aku tingtong
pagi tadi . hehe :)
majlis tuh abis around 12 lebih laa . bus hantar balek g tempat keje .
aku n member aku balek naik taxi sampai bandar tun razak . :)
selamat driver taxi tuh tak charge double sbb dah midnight .
hehe save duit aku . :)
aku tak tangkap sangat pictures kt dinner tapi ade laa jugak .

nampak serabut jee pakai pashmina shawl :)


kemera fon tak cantek ! me n nurul :)


tak boleyh blah ! mask pink !
mask sendiri tanak pakai :)


kawan ku ! :)

neyh jee yg mampu di upload .
that all from me ...
.aeyna atikha.
xoxo




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, May 15, 2011

suke ! :)

esok nak shopping ! haha time tengah2 bulan baru kau nak 
shopping kan , memang best !
tape ade aku kesah tengah bulan ke , hujung bulan ke . :)
ade satu lagi yg aku suke .
esok aku nak start aktiviti aku mengcopy and paste
drama korea from SARAH AZIZ ! yeah !
asal kau balek dari ARAU jee mesti ade drama baru an . 
hehe suke ! :)
anyway tak sabar nak shopping !
tak sabar nak tengok drama korea ! :)




that all .
.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, May 8, 2011

:)

esok nama aku tade dalam jadual :)
tanak dtg boleyhh ? haha
ngade laa kau eyna . dah cuti hari neyh nak cuti lagi .
well aku memang suke bab2 ponteng neyh . hehe

that all 
aeyna atikha
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

thanx MAMA :)

selamat hari ibu !
Mama , ena tulis entry neyh untuk mama taw .

terima kasih ma sebab lahir kan ena ke dunia neyh .
terima kasih ma sebab always jaga ena time ena sakit
selama 20 tahun neyh .
terima kasih ma sebab jadi mama+kawan+teman bercerita and tempat luahan masalah .
terima kasih ma sebab waktu sekolah teknik dulu mama selalu hantar makanan bile ena rase nak makan masakan mama .
terima kasih ma sebab selalu dgr ena bercerita masalah 
bila balek keje .
terima kasih ma sbb paham ena bile ena tgh down time kat uitm puncak alam tahun lepas . nangis2 ena call mama time tuh .
terima kasih ma sbb sentiasa dorong semangat untuk ena .
terima kasih ma sebab jadi mama yg terbaik tuk ena .

terima kasih.terima kasih dan terima kasih mama .
last word , ena sayang sangattt mama ! >3 MARIAM SHAARI :)

SELAMAT HARI IBU KEPADA
SEMUA IBU-IBU :)

that all
.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, May 6, 2011

ketidak puasan hati .

serabut btol time table minggu neyh . kelam kabut r ..
perlu ke nak letak aku deret 3 hari kat supermarket tuh .
giler penat ! neyh yg aku rase tanak dtg keje neyh .
tak fair langsung ! hari neyh market , esok market , lusa market .
hari sabtu yg tak tahan nye . dah laa hari tanpa plastik beg .
memang tak boleyh blah . sampai ahad jee campak aku kat babies .
memang terbaikk ! kau memang suke tutup counter aku paling last kan? uish2 .

.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, May 3, 2011

yeahh ! dapat jumpe cik SARAH AZIZ :)

semangat aku hari neyh . biasa laa , nama pun nak jumpe member
yg dah lame tak jumpe ! ceit >>lame laa sangat . hehe ayat jee lebih .
well , hari neyh kitorg lepak kat tempat biasa . mane lagi kalau
bukan times square. aku rase security kat citu mesti dahh boring tengok muke ktorg. hehe >>ade aku kesahhh .
cik Sarah hari neyh siap awal laa pulak,selalunye aku yg penat menunggu dea kat lrt tuh . bile aku tanye "awal pulak kau"
cik sarah jawab "well org nak belanja , mesti laa kene awal" haha
ceit ayat tak boleyh blahh .
tape2 aku tak kesahhhh . :)
kalau dahh keluar tuh memang tak sahh kalau tak makan kan .
nden ktorg tengok movie , aku nak tngok cite2 yg seramm .
tp dahh sedia maklum cik sarah neyh penakut so
dgn rela nye tengok cite RED RIDING HOOD .
rase nye dah agak lame kud movie neyh keluar . tp bese laa
aku neyh dah busy sampai tak taw cite ape yg terbaru . so cik sarah
kata jum tgk cite neyh ! aku on jee :))
pastu ktorg usha2 dress usha jee tak beli pun,
hujung bulan neyh ade dinner , tema tah ape2 tah . so saje jela nak usha2 dress labuh and aku berkenan1 dress neyh .
tau ape komen cik sarah " perhh kalau kau pakai neyh mmg feminim habiss laa , haha" ceit tak abis2 nak bahan aku .
akhirnye komen cik sarah " nice babe , kalau kau pakai tuh pegi dinner"
wahh ! cik sarah puji . hehehe :))
okehh laa itu saja . daa

.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo