Saturday, April 23, 2011

gud job !

yeahh ! memang TERBAIKK kau punyer kerje !
sangatt baguss ! memang best . kesalahan org lain
kau letak kat org lain . gud job !

kau nak selamat kan anak buah kau dari dapat
warning letter .alih2 kesalahan tuh kau bagi
PERCUMA kat aku .memang BEST !
bila aku tanye.bising2 segala.
bolehh pulak kau nak cheak balek .
and then putar belit segala .

kerja dengan duit neyh memang kene pandai laa kan.
rambut sama hitam , tapi hati lain2
yeah . memang kene sangat peribahasa tuh

okeh FINE !

akhir kata,
" tahniah kerja anda memang terbaik"
gud job !

that all
aeyna atikha

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, April 21, 2011

arghh !

bengang gilerr ary neyh !
huh sabar jelaa , mentang2 dea under kaw . nak backup lebihh laaa . ade aku KESAHH !
kaw ingat aku nak senyap jee . memang TAKK laa !
aku tak akan diam kalau tuh bukan salah aku okeh !
memang takk akan laa .
okeh tuh jee bye .


that all
aeyna atikha
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, April 13, 2011

temuduga :)

baru jee kejab tadi aku cheak semakan temuduga bagi program diploma UPSI . alhamdulillah aku kene hadir temuduga tuh . even yang tuh baru temuduga , tak taw
dapat o tak . tak kesahlaa
yang penting pegi temuduga tuh dulu . dapat o tak belakang kira . chaiyok aina !!
doakan aku k for interview 19hb neyh . :)


that all .
.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Thursday, April 7, 2011

sangatSANGAT penat !

huh ! hari neyh sangatSANGAt penat !
selalu nye hari rabu , tade laa ramai org sangat even hari neyh wed sever . rasa nak tercabut kaki dah neyh . :(
tak lupa jugak tadi aku jumpe classmate aku !
tetibe je panggil AINA FARTIKHA !
terkejut aku ! setahu aku just sorg jee yg panggil name aku
full camtuh .. sape lagi kalau bukan BAITI ! :))

next >>

tadi supervisor aku cakap
'aina , ary jumaat masok kol 2 yee , sbb OT aina skrg kene
had kan cikit'
tuh laa sape suH bagi aku full memanjang .
kan sekarang OT da kne had kan .
supervisor aku da pikir aku rajin sangat wat oT .
kalau bukan dsebab kan jadual aku full . aku pun
tanak ! terpaksa! .
esok aku kat dining lagi . uish ! ary isnin dah kat dining .
takan esok pun same . dah laa counter tower,
tutup last sekali lak tuh .
TRC incharge ! tak mau dok kat dining !
boleyh tak , nak cakap kat mcm tuh esok ? hehe


that all from me ! :)
.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, April 5, 2011

huh !

ouhh my ! giler boring dok rumah time cuti neyh .
nak on9 tade ape yg menarik .
nak keluar , adek aku tak balek skolah lagi .
nak tengok wayang , tak taw cite ape best .
huh ! time cuti , nak keje .
time keje , kalut sangat nak cuti .
adoi !

that all
.aeyna atikha.
xoxo

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

update !

sejak beberapa minggu neyh . aku dah tade mood na on9 .
malehh nak bukak fb .malehh nak update blog . semua nye laa yg ade kaitan dgn on9 . yelaa sejak akhir2 neyh ,
aku dah tak berapa nak sempat on9 segala dahh.
keje time matahari baru nak terbit , balekk time matahari dah terbenam . bila balek jee letih badan tak yah nak cakap laa kan . kalau ttiba aku on9 , mmg time aku free laa tuh .
sekarang neyh aku dah tak berapa nak berkenan nak bukak fb nak tau sbb ape?


first-
bile aku bukak jee , mesti ade notification . benda tuh mmg laa wajib ade kan . tp yg aku maleh nye mesti bende neyh yg kuar SI A SEND YOU requests in TEXAS HOLDEM POKER .
zaman bile aku suke maen game segala neyh memang takk laa .


second-
yg neyh pun same jugak .macam wajib jee , asal aku bukak fb mesti ade laa bende neyh .
SI B tagged a photo of you . aku dengan semangat nye nak tengok photo ape yg dorg suke tag kat aku neyh .
alih2 photo neyh .


bile mase aku lahir bulan Mac neyh !
ce cite ce cite :)

third-
aku agak pelik disini , aku neyh tak penah nak add org yg aku tak kenal . yg mengheran kan aku kalau kau dah add aku tuh nden aku terima . perlu ke kau nak tulis kat wall aku segala , thnx for add . erkk ! bile mase aku add kau ! kau add aku ade laa .uish2 pelik2 org zaman sekarang .
pelik sungguh teman . :)


p/s - utk member kat uitm gud luck for ur test yee !
expecially for piejaa and sarah aziz ! :)
for rafizah ~ rinduu gilerr kat izah ! practical baek2 ye .
n gud luck utk test o exam akan dtg :))
for dayaa ~ dayaa! lame tak on9 n mcj dgn ko . hehe

that all
.aeyna atikha.
xoxo


Thanx yaww .. luve u :D xoxo