Thursday, February 24, 2011

rindu mereka !

rase sangatSANGAT lame ta update .
dah bersawang suda blog aku neyh . :)
sampai daya post kt FB laa . ckp payah nak tau berita
tentang aku. hehe soryy ea daya sbb tak contact kaw langsung. and for piejaa jgak , 
aku busy terlebihh .
tapeTAPE nanti kalau korg cuti , aku pun cuti ,
aku dah takk berapa busy , and kene pada masa nya .
aku balanje korg k ,tapi jangan laa mintakk sampai aku terlebih bajet pulakk . and jangan tuntut janji aku neyh time aku tak dapat gaji lagi . memang takk laa kan ! 
anyway realyy mish both of u ! :))




hidayah *kuantan
sangatsangatsangat rindu kat kaw doe !
seyes babe , kaw kan housemate+roomate aku . 
and satu2 nye roomate and mamber yg always ade 
dengan aku time susah and senang kat kuantan tuh .
bile kite nak jumpe lagi dayah ?! 




sarah aziz
sarah ! bile nak cuti ?? haha rindu nak story2.lepak2.copypaste movie dngn kaw kat tasik .
dah laa kaw ckp cuti sem kaw nnt tak lame . hmmm
makin susah aku nak jumpe kaw even rumah 
kite dekat tp uitm kaw jaohh . 
bese laaa arau kate kan . :))
neway tak sabar nak tunggu kaw balek ! mish u .




ashraff
gilerr terkejut aku ! tak penah num kaw naek kat fon aku
tetiba jee . kaw mimpi ape sebenarnya ! haha
neway rindu nak mengusik kaw ! even selalunye
aku  jee yg kene usik :))




p/s -cukup jee sampai sini . nanti aku ade mase 
aku update laen . neway rindu semua member aku ! :)


trulyy
.aeyna atikha
xoxo 




















Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, February 15, 2011

boleyh takk ??

kalau saya na resign boleyh ta ??
agak2 HR akan cakap pe ..? hehe
mood na keje kt tempat tuh da tadakk 
tension hari2 .
sakit kepala hari2 .
ouhh no ,, i'm starting hate that !
tired for trying . yeah i'm smiling but inside ...
macam mane neyh ?! my mood suda down ! 
hmm :(






truly ,
.aeyna atikha.

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, February 14, 2011

bersukaRIA .

bersuka ria kemarin ,, with my beloved cousin ! :)
sangat seronok ! ktorg na pegi PD tapi ta jd lakk ,
so kitg g TELUK KEMANG jee , :))
tp bez jgak kt sana . hehe
saya pegi with k.long , her bf n angah ! 
rase nye da lame ta update an .
tade pe na story . hehe :)

itu sajaa ,,
.aeyna atikha. 




Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Sunday, February 6, 2011

story sikitt . :)

baru balek dri kuantan ! :))
semalam ,, pusing2 town kuantan kejabb .
and ktorg singgah TC ! 
snap cikit beberapa pictures . sangat seronok ! :))









                                                      

                                                  


tuh la beberapa pictures ! :)
mase otw na balek kL .. highway 
sangatSANGAT jammed ! 
2.30 pg baru sampi rumah . :(



banyak kete ,, jammed terus !


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, February 5, 2011

KUANTAN :))

kuantan ouhh kuantan ! :)
sangat lame rase nye ta pegi kuantan . RINDU !
finally ,, going to kuantan tomorrow !
na amek barang sambil jalanJALAN bersame FAMILY . :))
na jumpe member kt sane .. 
tapi skunk kan cuti dorg tade ! so sedihh ... :(




p/s ~ rafizah abd rahim ! esok saya na ke kuantan . selalunye asyik izah je turun kL , skrg saya pulak turun kuantan . :))






Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, February 2, 2011

semua salah 'DIA' !

kalau aku asyik mengadap tb jee .. sepanjang 3 hari neyh ..
sila salah kan 'DIA' !

kalau aku da ta on9 3 hari,n ta bukak fb n blog, ta reply komen kwn2 aku .. 
sila salah kan 'DIA' !

kalau aku malas na layan mcj kwn2 aku ..
sila salah kan 'DIA' !

kalau aku ta endah suruhan mama tok buat keje .. sila salah kan 'DIA' !

kalau aku pegang remote control .. n ta lepas2 ..
sila salah kan 'DIA' !



semua salah 'DIA' ! 'dia' da buat aku gileerrr 3 hari neyh .. memang SALAH 'dia' !



p/s- 'dia' yg dimaksud kan ialah ...
DREAM HIGH . drama korea telah buat aku tergilaaa ! :)) mmg terhebaddd !  
Thanx yaww .. luve u :D xoxo