Tuesday, January 25, 2011

. ta saba . :))

to SARAH aziz ,, aku da dapat novel yg 
kaw suh aku bace tuhh . even novel tuh da 
mmg agak lame daa kat kedai buku 
yg dulu aku PANDANG jee .
tp tape disebab kan kaw , aku beli jgak . :))
kalau laa kaw bace blog aku neyh ,, 
mesti kaw BANGGA  an ,, 
sbb aku mengaku yg novel tuh
mmg baik dari ladang laa . :)) ~ngee~
ta saba na tunggu kaw balek next week ..
na JUMPE ! :))



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Friday, January 21, 2011

PERLU ke !??

i dun thing so !
tak PERLU !
tak PERLU !
and tak PERLU !
tak PERLU laa na HEBOH segala BAGAI !
Let bygones be bygones
history is history .
tade pe bleyh ubah .

that all . 

Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, January 19, 2011

kan BEST ...

kan best kalau esok cuti ..
half day ke .. hehe
da laa esok semua cuti . so keje pn ta bnyk laa
time pg jee , brg outstation pn tade esok . 
sangatSANGAT boring !
office lak tanak bg cuti , bleyh lak esok pas barang
outlet time pg tuh da keluar . bos suh ktorg kemas
store ataupn cheak barang2 kt store .
selamat barang2 tuh just contact lens jee .
kalau ta , mmg da malas da . ngee :))




itu saje , 
.aeyna atikha.


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Wednesday, January 12, 2011

I LIKE ! :)

suke sangat2 ! bile bace novel neyh . agak banyakk
pengajarann :))
suke bace ayat dea -

"...bukan mudah untuk berubah
dari tanpa arah ke sejadah ,
dari tepi jalanan ke sujud menghadap tuhan..."


bile da bace novel neyh , kadang2 trpikir
diri aku neyh da cukup baik ke sebenar nye ??
'baik' la kud sbb tutup aurat .
'baik' la kud sbb pakai tudung n ta nmpak rambut.
'baik' la kud sbb ta kuar sampi tengah2 malam.

ouhh no ! da pikir macam2 da skrg . :)

neyh laa novel yg aku bce even novel neyh agak lame da aku dok nampak kt kedai buku n 
novel neyh laa aku baru beli . :)) 
best !! i like !! :))

karya HLOVATE mmg best !
~ aa+bb
~[tunas]
~pelangi- ked's story



Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Tuesday, January 11, 2011

Sabar jelaa ..

sabar jelaaa aku hari neyh ..
aku keje td mmg menguji kesabaran aku betoll
aku tunggu masa jee , pe yang kaw na buat kt aku .
kaw dok marah2 kt 'head department' aku an ,
pasal aku ta dtg smlm .
bkn tade sbb . 'head department' aku pn tau knp aku ta dtg semalam . 
kaw ta pandang n tegur aku langsung an hari neyh .
bajett aku kesahh r ! aku pun malehh laa na tegur .
buat bodo jee.
aku bkn mcm 'someone' tuhh ckit2 mengadu kt org atas klu gadohh ngn kaw . bkn stail aku laa
na mengadu2 neyhh .
klu kaw tanak ckp ngn aku , fine laa
aku pn ta herannn jgakk . aku wat keje aku jee
n ta kacau kaw . if da perlu sngt ckp dngn kaw . aku ckp jgakk . w/pn ta bpe baek .
aku ingat kaw na sound2 aku da td , klu kaw maki hamun aku td . mmg hari neyh jgak aku resign .
pe jadi , jadi laa . malu aku kaw taw ta ?!
semua org kt department tau kaw bising2 semalam .
bos ta kecohh pn , kaw je lebihh2 .
aku tau aku neyh under kaw . semua org kt department ta tahan ngn perangai kaw !
layan org mcm org tuh tade perasaan . ktorg neyh 
manusia okehh de hati n perasaan . klu kaw da maki hamun mcm tuhh sape yg tahan . ptt r selama neyh 
ramai yg resign , because of ur mulut yg ta reti2 na cover . huh
free2 jee aku neyh dok menambah dosa sepanjang keje td . da laaa dosa yg sedia adaa pn da ta trtanggung . dok menambah lagi dosa dok marah2 kaw dlm hati . 


that all from me . 


Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Monday, January 10, 2011

MONDAY , hari KEMALASAN !

ISNIN ! hari yg paling malas . bleyh ta tanakk g keje ?? saye suda malas .. :(
ta taw kenapa . kemalasan da merebakk .. 
kalau bleyh balek ke mase skolah dulu , aku na skolahh jeee . school was fun ! tanak keje , aku dpt rase kan yg aku neyh ta matang n ta sesuai lagi na berkerja kt tempat yg bnykk presure mcm tuhh :(
even aku neyh ta banyakk ckp , tp still terasa kalau da kene marahh w/pun benda tuh bkn aku yg handle ..
mcm satu hari tuhh bengang btoll !


oulet JB SENTRAL - kamo punyer kedai da bkk bpe lame?? tp still ta taw yg power 525 n 575 ta penah wujudd
aku yg baru keje pn taw laa ,
da laa call trus maki hamun aku , terus tanye knp power tuh tade . sedang kan barang JB bkn aku yg kutip n bkn aku yg call ur boy ckp power tuh tade.
one more thing , power tuh ta penah wujudd
mybe sbb tuh laa ktorg call ur boy ckp tade power .
yg pasti bukan aku yg handle , kenapa aku yg kene !
mcm bangang ! smpai skrg aku klu bleyh aku tanakk amek barang tok jb sentral !
biar org laen yg buatt . :(


back to my topic . saya tanak datang keje ary neyh ! sbb saya ta sihatt . so ade reason laa tanak dtg keje aryh neyhh kannn kann kann !!. hehe :)
Thanx yaww .. luve u :D xoxo

Saturday, January 1, 2011

NEW YEAR !

kejabb jee da msokk 2011 !! ouhh no !!
selamat tinggal BELASAN TAHUN .. 
selamat datang PULUHAN TAHUN :))
saye suda 20 tahun bulan 10 nnt ;)
its okehh laa , angka je yg meningkat tp aku still yg same . kahkah !
selamat tinggal KUALA LUMPUR ..
selamat datang PERAK DARUL RIDZUAN :))
aku skunk ada kat KUALA KANGSAR n TELUK INTAN !
bese r my HOMETOWN ! ~ngee
neway hepy new year all of u !






that all FROM me :))
at PERAK DARUL RIDZUAN


Thanx yaww .. luve u :D xoxo